Paturi suspendate

John Huff, inventatorul ideii de pat suspendat: “Cum ar arata patul ideal, cum te-ai simti in acesta, si ce beneficii ar trebui sa dea acesta?” Ce caracteristici ar trebui sa va faca sa va ADORATI patul?

Dupa o lunga cercetare a relaxarii specifive laganatului, care a fost dovedint in mod stiintific ca fiind benefic oamenilor, cu toate acestea, salteaua iesita inafara, materialele proaste de hamac, salteaua de apa sau  pur si simplu un pat in patru colturi- pe toate acestea Huff le da insusirea de “pur si simplu nu asa de bune de dormit din cauza ca pozitia lor este gresita” – inventatorul si-a dat seama de cheia unui pat ideal ca fiind un omni-pendulum sau in suspendare.

Cu toate ca acest pat este interesant din cauza esteticii, nu a fost creat doar pentru aspect, devreme ce forma lui este rezultatul functiei lui. Un simplu punct de suspensie deasupra acorda o leganare blanda, in timp ce plasa de dedesupt, ce serveste ca suport, are intarire ajustabila, iar inaltimea se ajusteaza de asemenea cu usurinta.

Cu optiunile de pat suspendabil de interior si de exterior, acesta nu este doar un culcus de dormit, dar un loc amuzant de a va petrece timpul sau de a sta de vorba cu prietenii, de a va relaxa in pace citind o carte buna, sau de a va bucura de o panorama cu un cocktail racoritor in mana.

Cand vine vorba de paturi suspendate, va puteti satisface cu usurinta orice dorinta in materie de design. De la alegerea unor culori care sa satisfaca si ambianta unei camere, pana la decorarea acestuia cu diferite elemente de natura, precum vita de vie sau iedera ornamentala artificiala prinsa de corzile de suspendare pentru a asorta patul suspendabil cu gradina voastra de vara.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...