Reflectati caracteristicile naturii in designul de interior

Natura poate fi designerul suprem- trebuie doar sa ii urmati formele si liniile in camere care pot fi infrumusetate cu usurinta.

Formele naturii inspira si se schimba tot timpul. Ati privit vreodata cum o feriga se desface primavara? De la mugurasi la ramurele maiestice si mari, Feriga, folosita des in aranjamente florale, ofera inspiratie in fiecare etapa in aventura ei din toate anotimpurile. Puteti sa imprimati aceasta frumusete in designul camerei de zi sau a dormitorului dumneavoastra?

Petalele pure si translucide ale orhideelor in contrast cu perdelele ce acopera peretele de sticla. Razele de lumina care bat pe fiecare floare in mod indivitual, detaliile tufisului lasa umbre de design geometric pe scaune.

Efectul mesei din sticla este subtil, insa fuziunea extraordinara dintre modelele moderne si estetica naturala lasa cu gura cascata. Mai  intai, observati cum masa va directioneaza privirea spre luminoasele ferestre. Afara este o scena superba de gradina. Observati de asemenea picioarele mesei, care au designuri ce dau impresia de stabilitate, complet diferita de sentimentul de fragilitate al camerei ce pare din sticla.

In cele din urma,  priviti si gradina de pe acoperis, care are cateva principii reflexive la baza. Mai intati de toate, observati copacii maiestuosi din spate si contrastul cu acoperisul ingenios. Aceasta casa este intradevar o reflexie perfecta a ceea ce o inconjoara!

 

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...