Sfaturi Feng Shui pentru cei ce vor sa-si cumpere o casa

Daca esti in cautarea unei noi case pentru a o cumpara si tii cont de sfaturile Feng Shui ar trebui sa te uiti cu atentie peste urmatoarele detalii ce le scriem aici. E bine sa le acorzi incredere pentru ca de ele va depinde in mare parte starea ta spirituala si sufleteasca, dar si metabolismul tau.

1. Cauta o casa care se afla aproape de surse de apa sau pe langa munti. Sursele de apa sub forma de lacuri sau iazuri nu au un efect atat de puternic, insa raul sau paraul din zona poate aduce un plus de miscare si de putere celui ce sta in apropiere. Ca si munti, daca aveti posibilitatea sa cumparati o casa langa o vegetatie frumoasa dintr-o zona muntoasa cu atat mai bine, incercati sa evitati muntii stancosi pentru ca acestia emit energie negativa numita si Sha Qi. De fapt, la esenta, apa si muntele fac parte din baza Feng Shuiului.

casa langa rau

Casa la munte

2. Multe persoane adopta principiile Tigrului Alb, Dragonului Verde, Broastei testoase negre sau Phoenixului Rosu. Aceste principii arata daca solul este mai ridicat in partea din spate si daca se afla la o inaltime rezonabila in partea din fata.

3. Incearca sa eviti achizitionarea unei proprietati care are structuri artificiale nenumarate in imprejur. Ce pot fi considerate structuri artificiale: stalpi de inalta tensiune, autostrazi, turnuri de comuncatii, canalizari. Orice e structura artificiala de acest fel nu sunt indicate pentru un Feng Shui curat si pot aduce efecte negative.

4. Casele cu forma ciudata ce le lipsesc multe sectoare nu au un Feng Shui favorizat. Forma ciudata poate crea diferite efecte negative datorita formelor neregulate sau formelor ascutite.

Aceste informatii sunt date special pentru un Feng Shui cat mai curat si pentru a sti cum trebuie cumparata o casa pentru ca energiile pozitive si curate sa va inconjoare familia.

Alte case Feng Shui
Casa Feng Shui

Casa Feng Shui 2

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...