Stilul Gianni Versace

Fiti dramatic si indraznet sau arzator si dezvaluitor si pregatiti-va pentru stilul de interior inspirat de Versace!

Cautati ceva putin apreciat si traditional pentru casa dumneavoastra? Atunci moda din Casa lui Versace nu este pentru dumneavoastra. Nu acum, nici vreodata. Si este chiar in regula deoarece Versace nutreste un stil decadent care nu are legatura deloc cu stralucirea europeana si cu atitudinea de rock-star. Versace este mai mult pentru lumea artistilor, actorilor si a maniacilor modei.

Probabil ca una dintre cele mai faimoase si memorabile imagini ale stilului Versace este cea din prezentarea din 1990 al spatelui stramt a rochiei de pe Elizabeth Hurley prinsa in franjuri de parti cu ace de siguranta. Rochia indiscreta a cauzat controverse si a aratat lumii ca Versace este despre inovatie si despre provocarea propriei mode si atitudini. A contribuit de asemenea si la faima lui Hurley ca si fata stralucitoare a Hollywoodului.

Elementele care definesc stilul modei Versace pot defini si elementele de design a casei dumneavoastra.

Indrazniti: Culori indraznete, proportii mari si smocuri vorbesc despre lookul sub semnatura Versace. Elementul de corana de deasupra spatarului scaunului da elementului un sarm elegant.

Asortati-va: Fie ca este vorba de coliere sau elemente de iluminat, Versace dramatizeaza intotdeauna pentru a obtine acest look.

Inovativ: Detaliile de dressing cu oglinzi in orice element de mobila vorbesc despre gusturile lui Versace.

Descoperit: Spatiile deschise care descopera elemente speciale cum ar fi lumina si locurile accesoriilor dau unui spatiu semnul V de aprobare.

Salbatic: Asteptati-va la neasteptat de la Versace! Formele clasice sunt valabile in stilul Versace doar cand au culori extrem de indraznete si nemaivazute.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...