Sufragerii moderne de apartament

Se poarta din ce in ce mai mult si la noi romanii sufragerii moderne de apartament, conform statisticilor din ultima perioada 8 din 10 romani trec de la stilul vechi de sufragerii care se purtau pe vremea comunismului, la sufrageriile moderne amenajate conform standardelor anului in care ne aflam. Sufrageriile de apartament sunt in general spatioase, permitand mobilierului nou sa se integreze perfect.

Nu avem nevoie neaparat de ultima fita in materie de design pentru a obtine o sufragerie frumoasa si moderna. Cu putina inspiratie si bun gust, putem transforma aspectul vechi si demodat intr-unul nou si atragator. Spre exemplu, o sufragerie capata aspectul modern si folosind doar niste accesorii, cum ar fi un semineu electric. Sufrageria este camera de oaspeti si in acelasi timp camera in care ne mai relaxam citind o revista si savurand o cafea, asta ne spune ca nu avem nevoie de aglomeratie. O canapea cu fotolii si masuta + mobila de perete sunt de ajuns pentru a arata bine.

Sufragerii moderne – Galerie foto

Restul accesoriilor sunt si ele bine-venite, insa sa nu ocupe mult spatiu. Corpurile de iluminat sunt iarasi renumite si atat de prezente intr-o camera. Un tablou mare pe perete, ori un tapet sunt indicate pentru aceasta camera. Covorasul din mijlocul sufrageriei este un element nelipsit si totusi atat de impunator. In ceea ce priveste coloristica intr-o sufragerie moderna ramane la alegerea fiecaruia, de apreciat culorile neutre de bej, gri, alb, verde pal, cat si combinatiile de alb-negru si alb-rosu.
sufragerii moderne sufragerii de lux
Sufrageria este locul perfect pentru o biblioteca. Chiar daca majoritatea sufrageriilor vechi poarta acest stil al bibliotecilor din rafturi mari care se intind pe tot peretele, ne putem reinventa apeland la cele mai neobisnuite forme de rafturi, mici sau mari dar atragatoare. Un model dragut este biblioteca in forma de triunghi care poate fi amplasata undeva sus in perete, pe post de tablou.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...