Tavanul inalt

Decorarea interioarelor cu tavan inalt necesita o doza mare de creativitate. Construirea personalitatii unei camere cu tavan inalt nu este nici grea, nici mai provocanta ca decoratul unei camere de dimensiuni normale. La urma urmelor, spatiul din casa este un dar din orice perspectiva ai privi si nu ar trebui sa ezitati in a-l folosi. In acest articol va vom impartasi cateva sugestii si trucuri pentru a va ajuta in proiectele ce vor urma. Stapaniti aceste principii si lasati imaginatia sa se ocupe de rest.

Regula carourilor

Exact ca si in pictura si fotografie, impartirea vizuala a unui perete in 3 parti egale in timp ce decorati va va garanta echilibru si in cele din urma, succes. De jos, incercati sa va imaginati camera avand trei nivele de design. Puteti impodobi primul nivel cu lambriu, al doilea nivel folositi-l pentru picturi iar pe al treilea lasati-l asa cum este. Acesta este un exemplu banal, precum pozele de mai jos arata, posibilitatile sunt infinite. Mobila trebuie de asemenea incadrata in nivelul de jos. Ideea este de a creea punte distincte si de a diminua senzatia intimidanta a tavanului inalt.

Iluminatul

Nu trebuie sa investiti o avere pe accesorii de iluminat pentru a acorda interiorului un accent special iar asta este valabil si pentru camerele cu tavan inalt. Insa iluminatul poate avea un impact foarte puternic prin urmare ar trebui sa acordati mult timp si atentie acestui aspect. Am observat ca beculetele au devenit destul de cunoscute in ziua de azi. Suntem fani ai candelabrelor, pe care le consideram o modalitate grozava de a da o nota de eleganta unei camere cu tavan inalt, bucatarie sau dormitor. Puteti sa iluminati si alte zone subtile ale camerei. De exemplu, 3 candelabre in living ar putea sa separe in mod vizual o zona de salon,si bucataria de zona mesei.

Rame, picturi si arta grafica

  Cand va confruntati cu tavanuri inalte, picturile nu sunt doar optionale, sunt chiar obligatorii. De ce? Deoarece acestea dau viata, eleganta si rafinament. Nu toti apreciaza sobrietatea efectului de galerie, deci cea mai buna idee ar fi sa va decorati cu arta in modul in care vreti sa o faceti. Pentru a reduce din aspectul intimidant al arhitecturii inalte a peretilor, decorati cu picturi la nivelul ochilor. Va veti bucura astfel de efectul maiestic a spatiului deschis prin arta.

Peretii accentuati

Culoarea este intotdeauna o modalitate buna de a accentua inaltimea si de a aduce un aer dramatic spatiului casei. Varuind un singur perete intr-o culoare impozanta, tavanul inalt si ceilalti pereti nevopsiti vor fi conectati automat unui alt nivel. Spatiul va fi improspatat si cu o personalitate unica.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...