Trendurile de decor in bucatarie in 2013

Bucataria a devenit mai mult decat un spatiu pentru gatit in ultimii cativa ani; devreme ce din ce in ce mai multe familii opteaza pentru a sta acasa pentru a cina si pentru a se delecta in fiecare seara inpreuna decat sa iasa in oras, pe cat bucataria este un spatiu dedicat servirii cinei, pe atat este pentru socializare. Acum ca este primavara, este cel mai bun moment pentru a reimprospata bucataria; anul 2013 este despre exprimarea individualitatii, devreme ce ne bucuram de fantastica atitudine de “merge orice” , prin urmare, indiferent ca preferati stilul contemporan sau cel traditional, bucataria dumneavoastra poate fi facuta intr-un mod foarte usor un trend atata timp cat are toate utilitatile si elementele moderne.

Luand toate acestea in considerare, am aruncat o privire la mai multe dintre cele mai neobisnuite designuri de bucatarie- care este favorita dumneavoastra? Aruncati o privire la pozele de mai jos.

Negrul sclipitor se potriveste de minune cu dunga aceea de portocaliu ca si cum ar fi fost peretele din spate. Acesta este un design de bucatarie proiectat de Wren Kitchens, si este un exemplu grozav de concept traditional inserat in stilurile mai contemporane- in timp ce bucataria este neteda si bine organizata, lampa si podeaua de parchet laminat va vor ajuta sa va simtiti mai confortabil intr-un mod natural.

Bineinteles, puteti merge in extrema cealalta in ceea ce priveste aspectul paletei de culori- in loc sa alegeti culori subtile, puteti sa fiti indrazneti si sa iesiti in evidenta cu culorile preferate pentru a face senzatie in bucataria dumneavoastra. Bucataria cu nuante de mov, pur si simplu este o explozie de personalitate!

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...