Trucuri pentru a economisi spatiu in casa

Cu proprietatile devenind din ce in ce mai mici, ce solutii de raman la indemana pentru a elibera din spatiu? Va invitam sa aruncati o privire catre cativa eroi care salveaza spatiul in incaperi…

Multe salasuri moderne se bucura de zone de living mini mezzanine precum cel din poza nr. 2, dar ce facem cu acel spatiu nefolosit care sta intre? Patul ascuns sub podeaua ridicata, din urmatoarea poza, este o achizitie perfecta, dupa cum puteti vedea mai jos. Surprinzator, nu?

Stransul paturilor a aparut in 1918 de la patul Murphy, dar ce ati spune despre un pat care nu apare dintr-un dulap din perete, ci din tavan? BedUp face asta!

Poate parea sofisticat si costisitor, insa este ideal pentru persoanele care locuiesc in garsoniere sau apartamente de mici dimensiuni, mai ales pentru proaspat casatoriti care nu-si permit case de dimensiuni mari. Uite asa puteti sa va trasformati mult iubita camera de zi intr-un dormitor confortabil de noapte! Nu v-ati asteptat la asta, nu-i asa?

Economisirea spatiului prin economisirea de multi bani- Tower Kitchen, de Philippe Starck pentru Warendorf; aparent seamana cu doua elemente de forma unor turnuri care ocupa cate un metru patrat fiecare. Oferind spariu pentru toate ustensilele necesare, accesorii si bineinteles, mancare, acestea pot fi lacas pentru cuptoare, cuptoare pe aburi, spalator de vase, frigider si congelator si chiar si un cuptor cu microunde.

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...