Accesorii de primavara pentru casa

1 Martie a adus primavara si veselia in casele noastre. Predomina culorile galben, rosu, verde, portocaliu specifice florilor, asa ca adu primavara si in casa ta, imbrac-o in culorile primaverii sau accesorizeaz-o cu diverse accesorii de primavara pentru casa.

Daca nu ai idei de amenajare a casei in stilul primaverii, iti oferim cateva ponturi si idei de design interior + accesorii de primavara.

Tapetul

tapet floral
Istoria tapetului incepe undeva prin secolul XVI, cand au fost aduse in Europa tocmai din China, acestea erau din hartie si pictate de mana. Succesul acestora a fost foarte mare, Anglia si Franta luand si ele exemplul oriental, iar in secolul XIX au fost produse si exportate in masa.
Tapetul este si va ramane mereu la moda. Exista o multitudine de modele de tapet, cu diferite peisaje si culori care joaca un rol important in schimbarea radicala a incaperii.
Tapetul se gaseste confectionat din mai multe printre care cele mai utilizate fiind tapetul din hartie, din fibre aspre, din vinilin sau lana.
Deasemenea puteti accesoriza orice incapere a casei dumneavoastra cu un tapet, deoarece acesta se potriveste oriunde, infrumusetand si dand viata interiorului.
Puteti alege tapete florale, ca tot e primavara, pentru orice camera, fie ea bucatarie chiar si baie sau hol.
Pentru a mari spatiul din punct de vedere optic, puteti opta pentru tapete in culori deschise. Modelele florale sunt generoase si implica multa culoare, asa ca se gasesc pe un fond inchis.
Prin urmare, tapetul cu modele florale sunt accesoriul perfect al primaverii, cu ajutorul lui poti schimba radical casa, inducand atmosfera vesela a primaverii.
tapet-floraltapet de primavaratapete florale

Ghivecele cu flori

ghivece flori primule
Florile sunt simbolul primaverii si accesoriul principal de primavara pentru casa noastra. Florile aduc prospetime si veselie interioarelor prin farmecul culorilor si parfumul lor imbientor.
Daca stati la casa, este minunat pentru ca dispuneti de gradina si astfel puteti sa va plantati florile pe care le doriti, bucurandu-va de ele pentru mai mult timp.
Daca stati intr-un apartament sau garsoniera, aveti posibilitatea sa va decorati balconul cu ghivece de flori.
Si nu numai, puteti accesoriza orice camera cu flori, in functie de atmosfera camerei puteti alege ghivece sau vaze cu flori colorate, elegante, personalizate cu chipurile membrilor familiei, astfel aducand la viata fiecare coltisor al camerei.
Gradina ramane principalul rai pentru ghivecele cu flori, aici puteti planta flori precum, panselute, primule, branduse si multe altele.
ghivece flori primavaraghiveci cu floriflori in ghiveci

Imprimeuri florale

Camera-cu-decor-de-primavara
Cel mai usor mod si la indemana oricui este folosirea de imprimeuri florale pe orice si oriunde in casa.
Exemple sunt multe, insa le v-om impartasi pe cele mai utilizate.
Puteti incepe cu tapiteria obiectelor de mobilier, imbracarea canapelei din sufragerie cu imprimeuri florale pare sa fie mereu o alegere buna, la fel si pernutele decorative asortate cu floricele colorate.

Perdelele joaca si ele un rol important in decorul casei, ele creaza o atmosfera calda si placuta care ne face sa ne simtim bine. Cu ajutorul acestora si razele soarelui patrund mai usor in casa.
Pentru a mari optic spatiul, folositi perdele in culori deschise cu imprimeuri florale subtile si astfel veti avea impresia unei incaperi mai mari.

Alt accesoriu menint sa poata aduce un strop de primavara in locuinta dumneavoastra este covorul. Cum moda parchetului si a gresiei este inca neschimbata, un mic covoras care sa aduca un plus de culoare interioarelor este din ce in ce mai prezent in casele romanilor. Deci prin urmare, alegeti acest accesoriu si imbracati-l cu floricele pentru ca primavara sa fie mai intens prezenta in casele voastre.
perdea cu imprimeu floralcovor imprimeu floralcanapea cu flori

Urmareste-ne si pe Facebook

Social

Lasa un comentariu

© IdeiDesign.com
...